Borrby IF

Referat: Baskemölla IF - Borrby IF

Baskemölla IF - Borrby IF 0-1 (0-0)
Målskytt: Marcus Sassersson
Då kom året första seger och det efter en match som inte innehöll något skönspel. En väldigt ojämn paln och en kraftig vind gjorde sitt till. I första halvlek hade BIF fördel av vinden och hade ett konstant grepp om tillställningen dock utan att skapa de riktigt heta chanserna. I mitten av halvleken så var det några hörnor som dock var nära att resultera i mål.
Andra halvlek hade bara gått 5 minuter innan det första och enda målet i matchen föll. Det var efter en högerhörna som bollen damp ned hos Marcus Sassersson och han placerde bollen i målvaktens väntra hörn och det stod 1-0 till Borrby.
Sedan hade BIF en bra period där man trodde att vi skulle punktera matchen, men det ville sig inte i den sista passningen. Efter hand så jämnade Baske ut matchen, men de slog mest chansbollar som vårt försvar ganska enkelt kunde avvärja. Under de sista 10 minuterna så hade Borrbypågarna chansen att göra både 2 och 3-0. Bland annat hade Danne ett ypperligt friläge i de sista sekunderna som Baskemålvakten dock räddade.
Dagen plus går till hela försvarslinjen med Joel som säker sista utpost. Även målskytten Marcus Sassersson får en extra blomma för sitt slit på mittfältet.
Nästa mattch är hemma mot Öja FF på långfredagen kl. 13.00.